TIMEPLAN DELTA AKTIVT

Les mer om de ulike gruppetimene nederst på siden.

Timeplan for 2024 ligger under. Endringer kan forekomme. Følg digital booking for å se om det oppstår evt endringer. 

GRUPPETIMER

Morgenkick

En time for deg som er morgenfugl og ønsker å få dagens økt ferdig før dagen starter for fullt. En tøff time der vi utfordrer både styrke og puls. Du får en deilig kickstart på dagen. 

Morgenkondis

Gruppe for deg som vil trene på formiddag. Innholder både kondisjon- og styrketrening og er litt forskjellig fra dag til dag(se timeplan). Her er det lett å tilpasse treningen etter egen form og kapasitet.

Pilates

Treningen for deg som vil jobbe med styrke, kjærne og holdning uten å trene med tunge vekter.

Yoga - basis

En time med pust kombinert med stødige bevegelser, mobilitet, kjernemuskulatur og noe balanse. Fokusområder vil variere. Timen starter rolig med fokus på pust og avsluttes med avspenning. Du trenger ingen forkunnskaper om yoga for å delta på timen.

Yoga

Dette er en dynamisk yogatime for hele kroppen. Der det tas utgangspunkt i pusten kombinert med grunnleggende yogaøvelser. Øvelsene er stående, balanserende, sittende og liggende. I en del av stillingene legges det vekt i hender og armer. En del stillinger kan tilpasses.

MRL

En time med fokus på å styrke mage, rygg,(kjærne), rumpe og lår(MRL). Øvelsene utføres med egen kroppsvekt, treningstrikk eller vektskiver. 

AKTIV-gravid

Denne gruppetimen er tilpasset den gravide og babyen i magen. Timen inneholder kondisjonstrening med og uten fitnessball etterfulgt av styrketrening. Timen avsluttes med god veiledning av bekkenbunnstrening og uttøying. Det blir fokus på øvelser som er viktig under svangerskapet.

Mamma&Mini

En gruppetime skreddersydd for mamma&mini. En sosial gruppetime hvor du kan trene sammen med andre mødre og mini’er. her er det husrom dersom mini må ammes eller trenger bleieskift under treningen. Mini inkluderes i økten ved at mamma har god øyekontakt med babyen sin. Noen øvelser bruker vi mini som vekt og noen øvelsen uten. Det anbefales oppstart tidligst 6 uker etter fødsel. Du kan ha med vogn eller bilstol inn i lokalene.

Før første trening kan terapeut gjøre en sjekk og prat av magemusklene for å sikre at du er klar for trening. Dette gjøres individuelt på et eget behandlingsrom.

På treningen vil hovedfokus være på kondisjon, styrke/stabilitet, bevegelighet, og godt veiledet bekkenbunnstrening.

Etter treningen er det mulighet for samvær med andre mamma&mini’er. Det er god tid til amming, bleieskift og en kaffikopp.

Aerobic/styrke

Timen er bygget opp med oppvarming. Puls-topper i takt til musikken med aerobic inspirerte trinn.  Hver topp varer 3-5 minutt. 

Stepkondis

Stepkondis er en ren kondisjonstime. Intervalldrag på step med varighet på 3-5 minuutter skal pulsen jobbes opp! En morsom og effektivt time med enkle trinnkombinasjoner. Gi beskjed om du er gravid, instruktøren tilpasser. 

Styrke

En ren styrketime med fokus på helkropp. Timen vil ha et varierende innhold fra gang til gang der du får utfordret muskulaturen. Gi beskjed om du er gravid, instruktør tilpasser.

AfterWork HIIT

HIIT – High Intensity Interval Training – trening i høyt tempo i intervaller der du presser deg godt. Du skal bli sliten og svett. Forskningen viser faktisk at denne typen trening gir best effekt på kondisjon. Øktene vil variere fra gang til gang.

WOD – workout of the day

«Dagens trening.» En WOD varer ca 60 minutter og inneholder felles oppvarming, bevegelighet, teknikk, styrke, kondisjon og uttøyning. WOD-økten varierer fra gang til gang, men vi kan garantere en morsom økt som utfordrer både puls, styrke og melkesyre. Øktene kan variere fra gruppesal til egentreningsrom.

BootCamp – Ute

Ulike former av intervall- og styrketrening som gjennomføres med bare kroppsvekt eller med det naturen har å by på. Hver økt er forskjellig, men tilpasses slik at den enkelte deltager kan presse seg så hardt som den kan hver gang. Økten varer i 45 min og gjennomføres på Borgundgavlen. Oppmøte på parkeringsplassen til Sunnmøre Museum.

TABATA

20 sekunders arbeid – 10 sekunders pause – x8. Altså, totalt 4 minutter med intervalltrening. Her skal pulsen opp og musklene skal bli sliten. Effektiv time som passer for alle som ønsker å trene både kondisjon og styrke. Gi beskjed til instruktøren om du er gravid, instruktøren tilpasser. (rullerende instruktør på fredager) 

4×4 Intervall + styrke

Gruppe for deg som vil trene på ettermiddag/kveld. Intervalltrening 4×4 er en god treningsform for å oppnå bedre kondisjon. På relativt kort tid kan du oppleve fremgang. Trening er ganske tøff, men ikke tøffere enn den enkelte ønsker det. Treningen avsluttes med styrketrening.

cross

En effektiv sirkeltrening med 8-10 stasjoner, der annen hver stasjon er kondisjon og styrke. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo. Instruktør vil hjelpe deg med å finne din riktige belastning. Gi beskjed om du er gravid, instruktør tilpasser.

Aktiv på dagtid

Trening for deg som er langtidssykemeldt eller ufør. Inneholder både kondisjon- og styrketrening. Timen skal tilpasses den enkelte fysiske forutsetninger, slik at hver og en kan trene på sitt nivå. God dialog mellom instruktør og deltaker.

Trening Stette Skule – styrke/puls

En effektiv økt med fokus på styrke og kondisjon og avsluttes med beveglighet. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo.

Mandager 19.30(60 min) og onsdager kl 19.15(75 min) i gymsalen ved Stette Skule.

Er du ny og ønsker en prøvetime? Ta kontakt på hei@deltaaktivt.no

Vi har 18 års aldersgrense på senteret – er du under 18år kan du trene sammen med foresatte.
Er din bedrift interessert i medlemskap i Delta Aktivt – ta kontakt med oss!

Ved digital innmelding ses det på som en (skriftlig) kontrakt.

Det er ingen bindingstid.
2 måneder oppsigelsestid for alle medlemskap fra første dag  i neste mnd. 

Frysing av medlemskap sendes inn 1 mnd før ønsket oppstart, fra første dag i neste mnd. 

En kan ikke fryse medlemskap i oppsigelsestiden. 

Prisendring på medlemskap kan max økes x1 per år. 

Oppsigelse/frysing av medlemsskap skal sendes skriftlig til: hei@deltaaktivt.no