bedrift

Delta Aktivt AS i Ålesund består idag av 2 fysioterapeuter på dagtid. Vi driver med behandling og forebyggende arbeid ute i bedrifter. Mange av våres nåværende kunder som benytter dette tilbud setter stor pris på dette tilbud innen for bedriftens dører da dette sparer tid for de ansatte. Vi har også fått tilbakemeldinger om at sykmeldingen har gått ned da de ansatte har mindre vondter, som smerter i nakke, rundt skulderblad og korsrygg.

Vi tilbyr følgende ute i bedrift:

Massasje (20-25 minutter)
Morgentrening og ettermiddagstrening (60 minutter)
Pausetrening (30 minutter)

En massasje varer i 20-25 minutter. I løpet av en massasje jobber vi med å løse opp muskulatur og spenninger f.eks i øvre del av rygg, skuldre og nakke. Vi løyser opp muskelknuter manuelt eller ved bruk av nåler. Hvis noen har en betennelse i albue, skulder, hofte eller lignende, kan vi også hjelpe til med dette. Vi gir tips, råd og øvelser om det er noen som lurer på noe. Er det noen som f.eks har vondt i korsryggen kan vi også hjelpe til med dette.

Bestilling

Kontakt hei@deltaaktivt.no / 950 63 136
ved evt spørsmål eller interesse. 

«

Våre bedriftskunder forteller

G Travel Ålesund bruker Delta Aktivt fordi vi ser på det som et veldig bra forebyggende tiltak. I en bransje hvor arbeidet i stor grad foregår foran en PC-skjerm, dvs. statisk arbeid, får vi veldig positive tilbakemeldinger fra ansatte på behandlin- gen som gis. Jeg er også sikker på at vi har spart oss for flere sykemeldinger på grunn av dette.

Ved NTNU Ålesund har mange ansatte møttes til effektiv og sosial kvalitetstrening gjennom flere år nå. Fysioterapeutene på Delta Aktivt sørger for at treningen tilpasses ansatte med vidt forskjellg alder og fysisk form. NTNU synes treningstilbu- det er en super investering i egne ansatte, og det prioriteres derfor år etter år.