Kurs/Arrangement

Barnas Mesterens Mester

Lagånd, samarbeid og ha det gøy er de viktigste elementene i Barnas Mesternes Mester på Kråmyra i Ålesund. En aktivitetsuke der dine barn kan få oppleve utfordringer, mestring og spenning sammen med jevnaldrende barn og fysioterapeutene og de «gode hjelpere» i Delta Aktivt. I løpet av uka skal barna igjennom 25-30 ulike øvelser, som blant annet luftgeværskyting, hinderløype, tårnbygging, Helikons gåte og mye mer. Mange av øvelsene er hentet fra det populære tv-programmet «Mesternes Mester» på NRK, og både konsentrasjon, hukommelse, utholdenhet, lagånd, styrke og presisjon vil bli utfordret og utviklet. Hovedfokuset er likevel på å ha det gøy sammen! Tilbudet gjelder jenter og gutter fra 8-13 år, og arrangeres i barnas sommerferie.

SOMMEREN 2024 –  PÅMELDING ER ÅPEN 🙂  

UKE 33 –  12-16 august  

Ved påmelding sendes:

-navn på barnet

-alder 

-kontakt info foresatte 

– evt allergier 

– gruppeønske 

Pris: 2400 kr (100kr søskenrabatt) Bindende påmelding 1 uke før oppstart.

 Påmelding sendes til: bmm@deltaaktivt.no

Vi fyller opp listene til det er fullt, så her er det første mann til mølla. Velkommen, vi gleder oss!

Kontakt oss gjerne på e-post: bmm@deltaaktivt.no / 950 63 136

.

 

 Baby-massasje 

Ved å delta på babymassasje- kurset lærer du å gi babyen din en massasje. Kurset er delt inn i 2 kurs med ulike tema og fokus områder.
Babymassasje frigjør oxytocin som kan roe ned barnet, som kan hjelpe barnet å sovne lettere. Massasje kan også fremme babyens kroppsbevissthet og motorikk. Hovedfokuset med massasjen er likevel nærhet og kvalitetstid med mor, far eller annen omsorgsperson.
Kurset har en varighet på 45-60 min per del og ledes av Elise Fosse Vederhus, osteopat og instruktør ved Delta Aktkivt, vår egen babyekspert👶🏽
Passer for alle babyer mellom 0-12 mnd
Pakkeliste: Baby, håndduk/pledd, babyolje
Pris 950,- per deltaker (inkludert begge dagene)
Dato: 
Første dag: onsdag 15.03.2023 kl 13.30 – 14.15
Andre dag: onsdag 22.03.2023 kl 13.30 – 14.15
Send e-post til elise@deltaaktivt.no ved påmelding, interesse eller spørsmål angående kurset.

Bedriftenes mesterens mester

Etter suksessen med Mesternes Mester for barn, fikk vi flere henvendelser fra foreldre, våre trimmere og andre, på om vi kunne arrangere Mesternes Mester for voksne. Derfor ønsker vi nå å arrangere Mesternes Mester for bedrifter eller grupper, der det vil bli konkurrert i fra 5-8 ulike øvelser på én ettermiddag/kveld. Dere får utfordret både fysiske, taktiske, tekniske, mentale egenskaper – tilsvarende det utøverne i ”Mesternes Mester” på nrk får bryne seg på. Til slutt kårer vi et vinnerlag til «Mesternes Mester»! Dette skal være et annereledes og sosialt arrangement, med fokus på lagånd og moro!

Vi lager også egne arrangement for bedrifter, idrettslag og vennegjenger.

Ta kontakt med lise@deltaaktivt.no for mer informasjon.