TIMEPLAN DELTA AKTIVT – ÅLESUND

Dette er timeplanen vi kommer til å kjøre første tiden på Klokkersundet. Endringer kan forekomme.

TRENING DELTA AKTIVT AS

PRISER:

Standard medlemskap: 490 kr per mnd – inkl.egentrening og alle gruppetimer.(Må betale inngang ved Bybadet)

Medium medlemskap: 380 kr per mnd – kun egentrening.

Aktiv på dagtid: 430kr per mnd (for langtiddsykmeldte & uføre) – inkl. gruppetimen Aktiv på Dagtid & basseng-timer) Må betale inngang ved Bybadet

Basseng medlemskap: 380 kr per mnd. Må betale inngang ved Bybadet

Er du ny og ønsker å trene hos oss, ta kontakt med lise@deltaaktivt.no

Er din bedrift interessert i medlemskap i Delta Aktivt – ta kontakt med lise@deltaaktivt.no.

Påmelding: https://medlem.xakt.no/?org=911574861

Morgenkondis

Gruppe for deg som vil trene på formiddag. Innholder både kondisjon- og styrketrening og er litt forskjellig fra dag til dag. Timen ledes av fysioterapeut. Her er det lett å tilpasse treningen etter egen form og kapasitet.

Aktiv på dagtid

Trening for deg som er langtidssykemeldt eller ufør. Inneholder både kondisjon- og styrketrening. Timen skal tilpasses den enkelte fysiske forutsetninger, slik at hver og en kan trene på sitt nivå. God dialog mellom instruktør og deltaker.

Bedriftstrening

Bedrifter i Ålesund engasjerer Delta Aktivt til å lede trening for ansatte. Treningen kan variere ut i fra både bedriftens, gruppen og den enkeltes behov. Treningen kan foregå både i arbeidstid og etter arbeidstid. Det kan også settes opp trening i Delta Aktivt sine lokaler på Kråmyra eller i andre treningslokaler. Trening utendørs er også et alternativ og gjennomføres per i dagsdato.

4×4 intervall med styrke

Gruppe for deg som vil trene på ettermiddag/kveld. Intervalltrening 4×4 er en god treningsform for å oppnå bedre kondisjon. På relativt kort tid kan du oppleve fremgang. Trening er ganske tøff, men ikke tøffere enn den enkelte ønsker det. Treningen avsluttes med styrketrening.

Cross

En effektiv sirkeltrening med 8-10 stasjoner, der annen hver stasjon er kondisjon og styrke. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo. Instruktør vil hjelpe deg med å finne din riktige belastning.

Trening Stette Skule

En effektiv økt med fokus på styrke og kondisjon og avsluttes med beveglighet. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo.

Mandager 20.00(75 min) og onsdager kl 19.15(75 min) i gymsalen ved Stette Skule.

Personlig trener

En personlig trener vil hjelpe deg uansett hvilke mål og erfaring du har.

Har du lyst å komme igang med trening? Vi hjelper deg gjerne. Vi kan gi deg den kunnskapen og veiledningen som gir deg motivasjon til videre trening.

ta kontakt : tlf: 950 63 136 – epost: lise@deltaaktivt.no

Delta Aktivt AS – Kråmyrvegen 3 – 6007 Ålesund