Timeplan Delta Aktivt – House of Motion 2020

Gruppetrening

Oppstart høsten 2020 – mandag 17 august

Pga restriksjoner(Covid-19) er det max 20 personer(inkl instruktør) per gruppetime. Påmelding til lise@deltaaktivt.no

Husk å vaske hender og 2 meters avstand ved høy intensitet.

Morgenkondis

Gruppe for deg som vil trene på formiddag. Innholder både kondisjon- og styrketrening og er litt forskjellig fra dag til dag. Timen ledes av fysioterapeut. Her er det lett å tilpasse treningen etter egen form og kapasitet.

Aktiv på dagtid

Trening for deg som er langtidssykemeldt eller ufør. Inneholder både kondisjon- og styrketrening. Timen skal tilpasses den enkelte fysiske forutsetninger, slik at hver og en kan trene på sitt nivå. God dialog mellom fysioterapeut/instruktør og deltaker.

Bedriftstrening

Bedrifter i Ålesund engasjerer Delta Aktivt til å lede trening for ansatte. Treningen kan variere ut i fra både bedriftens, gruppen og den enkeltes behov. Treningen kan foregå både i arbeidstid og etter arbeidstid. Det kan også settes opp trening i Delta Aktivt sine lokaler på Kråmyra eller i andre treningslokaler. Trening utendørs er også et alternativ og gjennomføres per i dagsdato.

4×4 intervall med styrke

Gruppe for deg som vil trene på ettermiddag/kveld. Intervalltrening 4×4 er en god treningsform for å oppnå bedre kondisjon. På relativt kort tid kan du oppleve fremgang. Trening er ganske tøff, men ikke tøffere enn den enkelte ønsker det. Treningen avsluttes med styrketrening i sirkel. Timen ledes av fysioterapeut.

Cross

En effektiv sirkeltrening med 8-10 stasjoner, der annen hver stasjon er kondisjon og styrke. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo. Fysioterapeut vil hjelpe deg med å finne din riktige belastning.

Trening Stette Skule

En effektiv økt med fokus på styrke og kondisjon og avsluttes med beveglighet. Det som gjør at denne timen passer for alle, er at man kan trene i sitt eget tempo.

Onsdag kl 19.15(75 min) i gymsalen ved Stette Skule.

Bruk av treningsrom

Om du ønsker bruk av treningsrom ta kontakt med house of motion post@houseofmothion.no

Personlig trener

En personlig trener vil hjelpe deg uansett hvilke mål og erfaring du har.

Har du lyst å komme igang med trening? Våre fysioterapeuter hjelper deg gjerne. Vi kan gi deg den kunnskapen og veiledningen som gir deg motivasjon til videre trening.

Caroline Strand – tlf: 469 08 316 – epost: caroline@deltaaktivt.no