teamet

Om oss

Delta Aktivt består av Ett Tverrfaglig team som driver behandlinger, trening, Veiledning & rågdivning.

vårt team

Lise Fjørtoft

Fysioterapeut, instruktør, treningsveileder & daglig leder ved Delta Aktivt.

lise@deltaaktivt.no

Lise er utdannet Fysioterapeut og har også en utdanning i Idrett. Har kurs innen kinesiotaping, Aktiv-A, dry needling/triggerpunkt behandling / skulder problematikk og bekkenrelaterte plager i og etter svangerskap.

Har også flere års erfaring som gruppeinstruktør.

Som Fysioterapeut har Lise erfaring med muskel- og skjelettplager, akutte og langvarige smerteproblematikk i muskler og ledd, bekkenleddsmerter(under og etter graviditet), hofte/kne (artrose) og korsrygg.

 

 

Randu Thunem

Kiropraktor ved Delta Aktivt(kommer mai 2023) .

randi@deltaaktivt.no

 

Som kiropraktor bruker Randi manuelle teknikker som behandler ledd, muskler og bindevev. Hun er opptatt av å følge opp pasienten med hjemmeøvelser, samt råd for å forhindre tilbakefall. 

Randi har allsidig erfaring som kiropraktor, og behandler blant annet: smerter i bekken, rygg og nakke. Spenningshodepine og svimmelhet. Skulder- og hofteproblematikk.   

– 

 

 

Thea Solnørdal

Ernæringsrådgiver, treningsveileder & instruktør ved Delta Aktivt.

thea@deltaaktivt.no

Thea har en bachelor i samfunnsernæring og master i klinisk ernæring.

Veiledning med Thea har dine behov og mål i fokus. Rådgivningen bygger hun på høy faglig kompetanse og oppdatert faglitteratur. Vi har alle ulike behov og kan ofte lete etter balansen i kostholdet vårt, og det er denne balansen rådgivningen har fokus på.

 

Jeanett Johansen

Kostholdsveileder, personlig trener & instruktør ved Delta Aktivt.

jeanett@deltaaktivt.no

Jeanett er utdannet på Norges Idrettshøyskole som trening- og kostholdsveileder og som Online Coach gjennom AFPT.

Jeanett spesialiserer seg på livsstilsendring, vektnedgang og styrketrening / muskelvekst. Hun er opptatt av at kosthold og aktivitet skal oppleves som energigivende og lysbetont, og ikke som en stressfaktor i hverdagen.

Har også flere års erfaring som gruppeinstruktør. 

 

Mia Ness

Fysioterapeut, instruktør & treningsveileder ved Delta Aktivt – Ålesund.

mia@deltaaktivt.no

Mia er utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim.

Som fysioterapeut har hun erfaring med en rekke plager i muskel- og skjelettsystemet. Har jobbet mye med artrose, oppfølging etter operasjon i hofte og kne, samt akutt og langvarig smerteproblematikk i rygg, nakke og skulder.

Mia har en pasientfokusert tilnærming der egenmestring av smertene er i fokus, i tillegg til å jobbe forebyggende for å unngå tilbakevending av smerteproblematikken

 

Elise Fosse Vederhus

Osteopat D.O & instruktør ved Delta Aktivt

elise@deltaaktivt.no

Elise er utdannet Osteopat D.O ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Hun har en bachelorgrad og videreutdanning i osteopati, samt årstudium i medisin grunnfag.

Som osteopat jobber hun med alt av muskel- og skjelettplager med områder som nakke, hodepine, rygg, svimmelhet, underlivssmerter, belastningsrelaterte plager, langvarige plager og sammenhengen mellom psykisk helse, stress og muskel og skjelettplager.

Hun er spesielt interessert i kvinnehelse og skrev bacheloroppgave om osteopaters tilnærming til spedbarnskolikk, og diplomoppgave om bekkenbunnstrening som forebyggende effekt for urininkontinens etter fødsel.

 

Instruktører
Delta Aktivt

MIA JOHANNE NESS – Fysioterapeut
LISE FJØRTOFT – Fysioterapeut
MATHILDE HARSTAD – Fysioterapeut MARITA LONGVA – Fysioterapeut     JULIE WILHELMSEN – Fysioterapeut/PT
ELISE FOSSE VEDERHUS – Osteopat
THEA SOLNØRDAL – Ernæringsrådgiver
JEANETT JOHANSEN – Personlig Trener / Kostholdsveileder
RENATE VÅGENES – Yoga instruktør