Slyngekurs

Har du eller din bedrift en slynge hengende? Er det ønskelig å få en innføring i bruk av slyngene? Gjennom en praktisk økt kan du kjenne på kroppen hvordan slyngene fungerer og få en forståelse og tips til å bruke slyngene i din trening. Du vil få et forslag til treningsprogram for hele kroppen, samt et hefte om de grunnleggende prinsippene innenfor slynge, alt dette for å tenne slyngegnisten i deg.

Slyngetrening er en svært fin og funksjonell måte å trene på som kan legges opp til alle nivå. Man kan trene hele kroppen både til utholdenhet, styrke og balanse. Slynger brukes også i behandling og er bra forbygging av muskel og skjelettplager. Muskler som ellers ikke brukes, vil vekkes til live og du vil få en bevissthet på hvordan musklene dine samarbeider.

Noen sitater fra tidligere kursdeltakere: «Vi klappa og var veldig fornøyd. Flinke og kjekke jenter. Dette skal jeg gjør mer av!» «Bare ett problem. Får nok gangsperre i helga» «Flinke instruktører og gode øvelser. Programmet kan lett gjøres også for tregere folk»

Ta kontakt med lise@deltaaktivt.no for mer informasjon.

Barnas mesterens mester

Lagånd, samarbeid og ha det gøy er de viktigste elementene i Barnas Mesternes Mester på Kråmyra. En aktivitetsuke der dine barn kan få oppleve utfordringer, mestring og spenning sammen med jevnaldrende barn og fysioterapeutene og de «gode hjelpere» i Delta Aktivt. I løpet av uka skal barna igjennom 25-30 ulike øvelser, som blant annet luftgeværskyting, hinderløype, tårnbygging, Helikons gåte og mye mer. Mange av øvelsene er hentet fra det populære tv-programmet «Mesternes Mester» på NRK, og både konsentrasjon, hukommelse, utholdenhet, lagånd, styrke og presisjon vil bli utfordret og utviklet. Hovedfokuset er likevel på å ha det gøy sammen! Tilbudet gjelder jenter og gutter fra 7-13 år, og arrangeres i barnas sommerferie.

SOMMEREN 2021 – mer informasjon kommer på nyåret 2021.

Ved påmelding: – Oppgi navn og alder til barnet. – Navn, postadresse, e-post, telefon til mor/far ved påmelding. – evt allergi

Vi fyller opp listene til det er fullt, så her er det første mann til mølla. Velkommen, vi gleder oss!

Bedriftenes mesterens meste

Etter suksessen med Mesternes Mester for barn, fikk vi flere henvendelser fra foreldre, våre trimmere og andre, på om vi kunne arrangere Mesternes Mester for voksne. Derfor ønsker vi nå å arrangere Mesternes Mester for bedrifter eller grupper, der det vil bli konkurrert i fra 5-8 ulike øvelser på én ettermiddag/kveld. Dere får utfordret både fysiske, taktiske, tekniske, mentale egenskaper – tilsvarende det utøverne i ”Mesternes Mester” på nrk får bryne seg på. Til slutt kårer vi et vinnerlag til «Mesternes Mester»! Dette skal være et annereledes og sosialt arrangement, med fokus på lagånd og moro!

Vi lager også egne arrangement for bedrifter, idrettslag og vennegjenger.

Ta kontakt med lise@deltaaktivt.no for mer informasjon.

Løpsteknikk

Løpebølgen er over oss og vi ser mosjonister i alle aldre og fasonger har lyst til å komme i gang med løping. Mange av oss tenker på hvordan vi kan løpe lettere, raskere og mindre anspent, MEN vet ikke helt hvordan vi skal gjøre det. Det ønsker vi å hjelpe deg med. Kursene våre innleder med en kort teoridel og fortsetter med praktisk trening i ditt tempo. Vi gir deg personlig veiledning og tilbakemelding hele tiden i kurset. Kurset passer både for deg som er nybegynner, eller er vandt til å løpe og for deg som løper mye. Vi arrangerer kurs både for bedrifter og vennegjenger, minimum 4 personer.

Ta kontakt med lise@deltaaktivt.no for mer informasjon.